Home Noutati Avocat Bucuresti Ilfov

Avocat Bucuresti Ilfov

1165
0
SHARE
avocat bucuresti ilfov
avocat7

Avocat Bucuresti Ilfov

Avocat Bucuresti Ilfov

Pe masura ce a trecut timpul si experienta noastra a crescut, am simtit nevoie de a ne diversifica serviciile. Asa cum fiecare om are preferinte, tot asa si in domeniul dreptului: unii prefera dreptul penal, altii dreptul civil, dreptul familiei, dreptul comercial sau spetele de tip administrativ. Astfel, extinderea devenind o necesitate, am alcatuit echipe bine inchegate, avocatii titulari din cadrul biroului avand multi ani de experienta in domeniul juridic.

Avocat Bucuresti Ilfov

Ca si forma de organizare am preferat cabinetele grupate de avocati, in acest fel  colaborarea dintre noi nu presupune subordonare ci, mai degraba cooperare, toti avocatii din cadrul birourilor fiind avocati titulari. Astfel am reusit sa cumulam doar experienta fara a avea onorarii raportate la nivelul marimii unei societati de avocatura la care am ajuns, dimensiune ce este in continua expansiune.

Avocat Bucuresti Ilfov

Ca avocat, este greu, poate imposibil ca prin prisma meseriei, in cadrul colaborarilor sa nu empatizezi cu persoanele carora le aperi interese. De cele mai multe ori, pe langa colaborarea profesionala se incheaga si o relatie de amicitie, mai ales ca unele spete dureaza chiar si ani de zile.

Avocat Bucuresti Ilfov

Cu toate acestea, sau mai bine spus, si pentru ca se intampla acest lucru, tinuti de secretul profesional, puteti fi siguri ca atat ceea ce discutati cu noi ramane doar intre avocat si client cat si faptul ca veti fi informati sincer si corect inca de la inceput de situatia in care va aflati din punct de vedere juridic si de sansele pe care le aveti in eventualitatea unui proces.

Avocat Bucuresti Ilfov

Puteti fi siguri ca depunem toate eforturile si vom face tot ce se poate din punct de vedere legal pentru a va apara interesele.

Avocat Bucuresti Ilfov

Va voi servi cu promptitudine la toate cerintele dumneavoastra!

Va asteptam!