Home Noutati Avocat Bucuresti Sector 2

Avocat Bucuresti Sector 2

1426
0
SHARE
avocat bucuresti sector 2
avocat5

Avocat Bucuresti Sector 2

Avocat Bucuresti Sector 2

Viata fiecaruia dintre noi se desfasoara in societate, astfel ca intram permanent in relatii cu alte persoane fizice si juridice si putem fi pusi in situatia de a rezolva probleme de natura juridica cum ar fi cele legate de locul de munca, de familie, de relatii de afaceri, achizitii, vanzari ori inchirieri de bunuri sau putem fi chiar victima ori autorul unei fapte interzise de lege. Nu intotdeuna cel care are dreptate are si castig de cauza in justitie.

Avocat Bucuresti Sector 2

Din experienta, in calitate de avocat pledant (Avocat Societati, Avocat Comercial, Avocat Accidente, Avocat Divort, Avocat Civil, Avocat Penal, Avocat Infractiuni Informatice, Coruptie) am cunoscut si cazuri cand persoane care nu au fost asistate de un avocat, au parasit instantele de judecata contrariate de felul in care au pierdut procesul, desi, in opinia acestora, aveau dreptate.

Avocat Bucuresti Sector 2

S-ar putea spune ca aceasta s-a intamplat indiferent de gradul de cultura , de varsta sau functie al persoanelor respective. Cunoasterea legii se prezuma, dar realitatea este diferita. Desigur ca, ar fi de dorit ca in general, si mai ales in situatia in care o persoana intra in contact cu organele de justitie, aceasta sa aiba macar cunostinte elementare juridice, insa stim cu totii ca, in realitate, aceasta nu se intampla in toate cazurile.

Avocat Bucuresti Sector 2

Drept urmare, daca nu cunosti legile, precum si drepturile si obligatiile pe care le ai in raporturile juridice pe care le stabilesti in societate, poti suporta anumite consecinte.

Nu se poate invoca insa necunoasterea legii pentru ca se prezuma ca trebuie sa fie cunoscuta.

Avocat Bucuresti Sector 2

Daca nu posezi practica juridica corespunzatoare, este posibil sa nu te descurci cand te confrunti cu o astfel de problema. Pe de alta parte, chiar daca posezi intr-o anumita masura cunostinte juridice, dar nu profesezi ca jurist, se poate intampla ca sa nu reusesti intotdeauna sa demonstrezi ca adevarul este de partea ta. Tocmai de aceea ai nevoie de un avocat specializat pe domenii de activitate: avocat civil, avocat penal, avocat societati, avocat comercial.

Avocat Bucuresti Sector 2