Home Noutati Avocat Bucuresti Sector 3

Avocat Bucuresti Sector 3

2408
0
SHARE
avocat bucuresti sector 3
avocat4

Avocat Bucuresti Sector 3

Avocat Bucuresti Sector 3

Societatea de avocatura ofera servicii de reprezentare la toate treptele de jurisdictie din Romania (judecatorie pana la Inalta Curte de Casatie si Justitie).

Avocat Bucuresti Sector 3

Cabinetul nostru de avocatura ofera asistenta juridica, consultanta juridica, negocieri in domeniul dreptului civil, drept comercial, dreptul familiei, drept international. De asemenea oferim consultanta in retrocedari, infiintare firme, procese de divort sau partaj, procese de mostenire, succesiune, intabulare.
Ati avut o mare inspiratie sa accesati site-ul nostru! Aici veti gasi rezolvarea problemelor dumneavoastra juridice, sfaturi competente in materie de drept si nu in ultimul rand confidentialitatea de care consideram ca trebuie sa va bucurati!

Avocat Bucuresti Sector 3
Printre serviciile pe care le oferim se numara:
reprezentare in procese de divort, partaj, pensie de intretinere, stabilire si tagaduire paternitate, custodie, dreptul familiei
reprezentare in procese de mostenire, succesiune, intabulare
infiintari si modificari firme, notificari, litigii comerciale, redactare documente, negociere contracte
recuperare creante si debite
consultanta in retrocedari imobiliare
asistenta in cumpararea si vanzarea de imobile
proprietate intelectuala
alte litigii civile si penale
consiliere / consultanta juridica pentru orice fel de probleme
Daca va adresati Cabinetului de Avocatura aveti posibilitatea de a opta pentru programul “AVOCATUL FAMILIEI” sau pentru programul de consultanta speciala pentru firma dumneavoastra. In ambele situatii veti beneficia de servicii de inalt profesionalism a Societatiilor si Cabinetelor de Avocati Avocat Bucuresti Sector 3 cu care colaboram, iar, in aceasta structura clientela proprie a Societatii va beneficia si de mari reduceri de onorarii in cadrul proceselor, precum si credit in activitatea de consultanta permanenta. Pentru mai multe detalii accesati programul “AVOCATUL FAMILIEI”, al carui mentor este Societatea “Toader si Asociatii”, marca inregistrata la OSIM.

Mentorul Biroului nostru de AvocaturaAvocat Bucuresti Sector 3 a parcurs de-a lungul carierei incepute in 1979 in Baroul Bucuresti toate tipurile de procese, inclusiv ralierea la sistemul international dupa anul 1989, regasindu-se din 1990 Avocat consultant pe site-ul Consulatului S.U.A. la Bucuresti.

Avocat Bucuresti Sector 3

De asemenea, procesele cu rezonanta internationala nu s-au oprit aici, ci tocmai la Strasbourg, curte in fata careia au fost reprezentate interesele cetatenilor romani.

Avocat Bucuresti Sector 3