Acasă Noutati Avocat Bucuresti Sector 5

DISTRIBUIȚI
Avocat Bucuresti Sector 5

Cabinetul de avocatura s-a infiintat acum 18 ani,in baza legii 51\1995 si a statutului profeseiei de avocat avand printre obiective crearea unui program care sa ne permita sa actionam rapid si eficient. Pentru ca am avut rezultatele dorite in solicitarile clientilor nostrii, am deschis calea altor noi colaborari si pastrarea celor vechi.

Avocat Bucuresti Sector 5
In tot acest timp am dat dovada de respect si loialitate fata de participantii dintr-un proces, aparandu-ne clientii in mod constincios si fara teama,tinand seama de propiile sale interese.

Avocat Bucuresti Sector 5

Venim in sprijinul clientilor cu un program incarcat si oferim consultanta juridica, studiu documente, redactare acte juridice specifice, asistare si reprezentare, in domeniile alaturate.
Utilizarea informaţiilor, vă poate oferi un suport informativ si este recomandată consultarea ulterioara a unui avocat care să vă ofere suportul profesional şi legal, în funcţie de specificul şi particularităţile problemei dumneavoastră.

Avocat Bucuresti Sector 5

Venind in ajutorul atat persoanelor fizice cat si juridice,va oferim posibilitati diverse in ceea ce priveste onorariile.

Acestea se stabilesc liber intre cabinet si client si se prevede in contractul de asistenta juridica la data incheierii lui,inainte de inceperea asistentei si/sau reprezentarii in fata autoritatilor statului sau in fata altor persoane fizice si/sau juridice.

Cabinetul de avocatură Avocat Bucuresti Sector 5 a stabilit onorarii la un nivel competitiv, astfel încât să vină în întâmpinarea clienţilor, persoane fizice sau juridice.

Onorarii pentru persoane fizice – Avocat Bucuresti Sector 5

În stabilirea onorariilor pentru persoane fizice cabinetul de avocatură promovează, în vederea stabilirii onorariului, principiul negocierii directe, principiu care are la bază urmatoarele criterii:

• complexitatea cauzei şi nivelul de pregătire profesională al avocatului care realizează activitatea;
  • urgenţa activităţii;
  • cauza si posibilităţile clienţilor;
  • istoricul colaborarii cu clientul.

Onorarii pentru persoane juridice -Avocat Bucuresti Sector 5

În stabilirea onorariilor pentru persoane juridice avem în vedere, pe lângă principiile prezentate mai sus, posibilitatea de a dezvolta modalităţile de plată a onorariilor sub diferite aspecte cum sunt:

• onorariul fix
  • onorariul per ora
  • onorariul fix de rezultat
  • onorariul procentual de rezultat
  • abonamentul lunar

În cazul ambelor categorii de persoane, atât fizice cât şi juridice, se aplică urmatoarele principii:

• unele onorarii se negociază, în funcţie de complexitatea cauzei, altele sunt fixe;
  • onorariile exprimă gradul de implicare a Cabinetului în cauza respectivă;
  • onorariile exprimă nivelul dotărilor tehnice existente şi al specializării avocatului implicat în caz;

Onorariile Cabinetului de Avocatură Avocat Bucuresti Sector 5 –  se stabilesc în funcţie de caz.

Pentru informatii aditionale puteti consulta anexa destinata onorariilor.