Home Consultanță acte firmă Consultanță acte firmă Sector 4 București

servicii avocatură 13

Consultanță acte firmă Sector 4 București

Consultanță acte firmă Sector 4 București – vă oferim cele mai complete, competente și rapide servicii de reprezentare, consultanță și sprijin:

• înființări firme
  • dreptul muncii
  • dreptul familiei
  • drept civil
  • drept penal
  • proprietate intelectuală
  • recuperări creanțe
  • cesiuni
  • modificări statut
  • acte firmă
  • insolvență

Consultanță acte firmă Sector 4 București

Noi vă oferim întotdeauna soluția optimă de care aveți nevoie!

Consultanță acte firmă Sector 4 București – cunoașterea legilor

Consultanță acte firmă Sector 4 București presupune atât experiență confirmată de numărul de cazuri rezolvate favorabil pentru client, cât și menținerea la zi a schimbărilor apărute în legislației.

Consultanță acte firmă Sector 4 București

Există firme de avocatură specializate într-un număr restrâns de spețe. Eficacitatea lor este bună, dar legile, chiar dacă adresează un anumit segment al justiției, se întrepătrund cu cele dedicate altor reglementări, din alte domenii juridice. Noi avem o experiență dovedită în toate domeniile, de aceea oferta noastră de consultanță și reprezentare în acte firmă este cea mai bună alegere pe care o puteți face.

Ce vă oferim

Consultanță și reprezentare înființări firme, cu tot ceea ce presupune acest serviciu:

În prezent, înființarea unei firme a devenit o activitate la îndemâna oricui, prin simplificarea procedurilor și eliminarea multor taxe percepute anterior de ONRC. Cu toate acestea, cum alegi între SRL, SA, SRL-D, PFA, II sau IF?

De unde știi sigur care variantă de firma se potrivește cel mai bine planului tău de business și tipului de afacere pe care vrei să o desfășori? Și, mai mult decât atât, cum vei putea să înțelegi și să fii la curent în permanență cu modificările legislative cărora trebuie să te supui în activitatea ta?

Consultanță acte firmă Sector 4 București

Calitatea unui consultant bun se va vedea mai ales după ce procesul de infiintare firma este încheiat.

Un consultant avocat care deja îți cunoaște business-ul în cele mai mici detalii pentru că a participat activ la infiintare firma, îți va da cea mai bună consultanță juridică ulterioară pe probleme de:

• dreptul muncii (condiții angajare, clauze contract individual de muncă, negocieri colective etc.),
  • drept civil (redactare contracte, rezoluțiune și reziliere contracte, executare silită, răspundere civilă etc.),
  • proprietate intelectuală (brevete de invenție, drepturi de autor, mărci înregistrate, secret industrial etc.),
  • recuperări creanțe,
  • insolvență etc.

Pentru a asigura succesul afacerii tale, alege un avocat încă de la primul pas!

Consultanță acte firmă Sector 4 București – dreptul familiei

Serviciile de Consultanță acte firmă Sector 4 București presupun și sprijinul necesar dacă aveți nevoie de asistență legată de divorț, partaj, custodie minori sau ordine de restricție, când se dovedesc necesare. Un avocat bun vă poate consilia și reprezenta în așa fel încât să reduceți la minim inconvenientele, obținând maximul posibil de succese în asemenea cazuri.

Despre noi și oferta noastră de acte firmă

Nu ne propunem aici să trecem în revistă toate situațiile în care colaborarea cu noi poate fi benefică. Pentru detalii specifice cazului Dvs. ne puteți contacta și putem împreună să organizăm o întrevedere. Dorim totuși să vă mai spunem câteva lucruri despre noi. Astfel veți înțelege de unde vine calitatea ireproșabilă și succesul nostru în spețe atât de variate.

Consultanță acte firmă Sector 4 București

Pe măsură ce a trecut timpul și experiența noastră a crescut, am simțit nevoiea de a ne diversifica serviciile. Asa cum fiecare om are preferințe, tot așa și în domeniul dreptului: unii prefera dreptul penal, alții dreptul civil, dreptul familiei, dreptul comercial sau spețele de tip administrativ.

Ca și forma de organizare, am preferat cabinetele grupate de avocați. În acest fel, colaborarea dintre noi nu presupune subordonare ci, mai degrabă, cooperare. Toți avocații din cadrul birourilor sunt avocați titulari. Astfel am reușit să cumulam doar experiența, fără a avea onorarii raportate la nivelul mărimii unei societăți de avocatură la care am ajuns, dimensiune ce este în continua expansiune.

Oferim Consultanță acte firmă Sector 4 București cu onorarii convenabile, ieftin, în pofida serviciilor de înaltă calitate puse la dispoziție.

Implicațiile relației client – avocat

Ca avocat, este greu (poate imposibil) ca prin prisma meseriei, în cadrul colaborărilor, să nu empatizezi cu persoanele cărora le aperi interese. De cele mai multe ori, pe lângă colaborarea profesională se încheagă și o relație de amiciție, mai ales că unele spete durează chiar și ani de zile.

Cu toate acestea, puteți fi siguri că:

• ceea ce discutați cu noi rămâne doar între avocat și client
  • veți fi informați sincer și corect încă de la început de situația în care vă aflați din punct de vedere juridic și de șansele pe care le aveți în eventualitatea unui proces.

Puteți fi siguri că depunem toate eforturile și vom face tot ce se poate din punct de vedere legal pentru a vă apăra interesele! Pentru Consultanță acte firmă Sector 4 București, apelați la noi cu încredere!