Home consultanță malpraxis medical Ofertă consultanță malpraxis medical Sector 2 București 2020

Ofertă consultanță malpraxis medical Sector 2 București 2020

115
0
SHARE
malpraxis 06
malpraxis 06

Ofertă consultanță malpraxis medical Sector 2 București 2020

Asigurăm, atât pacienților cât și personalului medical, consultanță malpraxis medical Sector 2 București. Deși decizia ca încadrare a unei proceduri medicale ca malpraxis aparține specialiștilor din domeniul medicinii, asistența unui avocat este extrem de importantă. Indiferent de ce parte a liniei vă situați, aveți nevoie de reprezentare. Atât ca și cadru medical acuzat de malpraxis cât și ca posibilă victimă a unei astfel de proceduri, consultanța și eventuala reprezentare în justiției sunt determinante, ca și în cazul oricărei alte încălcări ale legii.

Asistență juridică malpraxis medicalMalpraxisul medical este definit ca fiind eroarea profesională săvârşită în exercitarea actului medical sau medico-farmaceutic. Această eroare trebuie să fie generatoare de prejudicii asupra pacientului, antrenând răspunderea civilă a personalului medical şi a furnizorului de produse şi servicii medicale, sanitare şi farmaceutice. Acești termenii au fost reglementați prin Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniu sănătății.

consultanță malpraxis medical Sector 2 București – importanță

O consultanță malpraxis medical Sector 2 București este absolut necesară, având în vedere prezența unor legi la nivel european. Alinierea legislației din România la standardele și cerințele justiției din Uniunea Europeană este, fără îndoială, un lucru pozitiv. Din păcate însă, nu întotdeauna aduce clarificări dincolo de orice fel de interpretare. În plus, nici măcar nu putem vorbi despre o interpretare în afara cunoașterii legii, în litera și spiritul ei. De asemenea, documentarea temeinică a cazurilor anterioare face indispensabilă, din punct de vedere al posibilelor precedente în pronunțare, consultarea unor specialiști în consultanță malpraxis medical Sector 2 București.

consultanță malpraxis medical Sector 2 București

Bine de știut

Atât cadrele medicale cât și pacienții care sunt implicați în astfel de incidente trebuie să aibă în vedere mai multe aspecte:

  • condițiile care trebuiesc îndeplinite pentru etichetarea ca malpraxis
  • lanțul ierarhic și profesional care trebuie urmat
  • perioada de timp în care este permisă semnalarea
  • perioada de prescripție

Oferta noastră de consultanță malpraxis medical Sector 2 București asigură pe toți cei implicați că judecarea ulterioară declarării de malpraxis este corectă, în sensul în care ține cont de toate aspectele care intervin în cazul respectiv. Fiecare caz are particularități proprii de care trebuie să se țină cont, pentru a nu aplica decizii sau măsuri disproporționate sau chiar eronate.

consultanță malpraxis medical Sector 2 București

Apelați la serviciile noastre!

Vă recomandăm cu căldură să apelați la serviciile noastre de consultanță malpraxis medical Sector 2 București. Căutați-ne imediat ce se pune problema unui astfel de caz, pentru a nu se pierde timp prețios pentru dumneavoastră.