Home Echipa avocat

Echipa avocat

 Echipa avocat

Echipa avocat

Niculae Dumitrascu, in calitatea sa de membru fondator, coordoneaza intreaga activitate profesionala a echipei, atat pe partea de consultanta, cat si pe cea de asistare si reprezentare in litigii.

Absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Nicolae Titulescu, avocat in cadrul Baroului Bucuresti incepand din anul 2002, si-a inceput cariera in cadrul unui cunoscut cabinet de avocatura din Bucuresti, urmand ca, ulterior, sa puna bazele unei case de avocatura.

Excelent practician al dreptului, Av. Niculae Dumitrascu are o experienta impresionanta in domeniu,rezeprezentand un numar substantial de clienti importanti intr-o varietate de domenii cu privire la aspecte diverse.

Echipa avocat

Membru al Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania incepand din anul 2009, Niculae Dumitrascu a oferit asistenta in cadrul procedurii de lichidare a unor societati importante, reprezentand atat interesele creditorilor cat si ale debitorilor. De asemenea, a participat ca lichidator judiciar in cadrul unor proceduri de reorganizare si faliment de mare complexitate.

Echipa avocat

Conform criteriilor impuse de inaltele standarde profesionale in practica avocatiala, insusite si aplicate inca de la inceputul carierei, Niculae Dumitrascu, dornic de a impartasi experienta celor peste zece ani de activitate in domeniu, arata un deosebit interes in formarea echipei pe care o coordoneaza, incurajand si sustinand fiecare membru al acesteia in vederea obtinerii performantei.

Echipa avocat