Home FARMA DISPOZITIVE MEDICALE, COSMETICE, SUPLIMENTE ALIMENTARE

FARMA DISPOZITIVE MEDICALE, COSMETICE, SUPLIMENTE ALIMENTARE

FARMA DISPOZITIVE MEDICALE COSMETICE SUPLIMENTE ALIMENTARE

In cadrul FARMA DISPOZITIVE MEDICALE COSMETICE SUPLIMENTE ALIMENTARE, indiferent ca ne raportam la activitatea societatilor cu profil medical sau farmaceutic ce solicita consultanta de specialitate in materie, de obtinerea avizelor ANMDMR pentru astfel de societati sau de operatiuni complexe in sectorul farma, echipa noastra cunoaste legislatia specifica din domeniu precum si modalitatile practice de implementare a dispozitiilor legale aferente. Serviciile ce pot fi furnizate de echipa noastra de avocati in domeniul farma sunt multiple, iar acestea includ operatiuni precum:

• Infiintarea societatilor din sectorul farmaceutic si cel specific clinicilor medicale;
  • Obtinerea avizului ANMDMR pentru importul si distributia de dispozitive medicale/medicamente;
  • Notificrea dispozitivelor medicale pentru producator si reprezentanti autorizati;
  • Notificarea suplimentelor alimentare;
  • Notificarea produselor cosmetice;
  • Protejarea denumirilor medicamentelor/suplimentelor/cosmeticelor prin inregistrarea ca marca; Protejarea ambalajului medicamentelor/suplimentelor ca desen/model industrial; protejarea medicamentelor de sinteza, cosmeticelor, dispozitivelor medicale, a compozitiilor si formulari medicamentoase, truse (kit-uri), procedee de obtinere/ preparare, utilizari medicale prin intermediul brevetelor de inventie;
  • Conformitatea cu reglementarile locale sau ale Uniunii Europene in domeniu;
  • Asigurarea conformitatii in ceea ce priveste protectia datelor cu caracter personal in sectorul medical, inclusiv asigurarea serviciului de resposanbil cu protectia datelor – DPO (Data Protection Officer);
  • Administrarea dosarelor de personal cu privire la sectorul dreptului muncii, al confidentialitatii precum si al concurentei.

Serviciile de mai sus si nu numai ce sunt oferite de echipa noastra de avocati sunt necesare pentru punerea pe piata din Romania a medicamentelor fara prescriptie medicala (OTC-uri), dispozitivelor medicale, suplimentelor alimentare sau produselor cosmetice si este important ca acestea sa fie furnizate de personal calificat cu experienta in fata autoritatii competente (ex. ANMDMR, Ministerul Sanatatii, IBA Bucuresti, INSP etc).

Contactati-ne pentru FARMA DISPOZITIVE MEDICALE COSMETICE SUPLIMENTE ALIMENTARE