Home Reprezentare dreptul muncii Reprezentare dreptul muncii Ghencea

Reprezentare dreptul muncii Ghencea

147
0
SHARE
servicii avocatură 05
servicii avocatură 05

Reprezentare dreptul muncii Ghencea

Reprezentare dreptul muncii Ghencea – vă oferim cele mai complete, competente și rapide servicii de reprezentare, consultanță și sprijin:

 • înființări firme
 • dreptul muncii
 • dreptul familiei
 • drept civil
 • drept penal
 • proprietate intelectuală
 • recuperări creanțe
 • cesiuni
 • modificări statut
 • acte firmă
 • insolvență

Reprezentare dreptul muncii Ghencea

Noi vă oferim întotdeauna soluția optimă de care aveți nevoie!

Reprezentare dreptul muncii Ghencea – cunoașterea legilor

Reprezentare dreptul muncii Ghencea presupune atât experiență confirmată de numărul de cazuri rezolvate favorabil pentru client, cât și menținerea la zi a schimbărilor apărute în legislației.

Reprezentare dreptul muncii Ghencea

Există firme de avocatură specializate într-un număr restrâns de spețe. Eficacitatea lor este bună, dar legile, chiar dacă adresează un anumit segment al justiției, se întrepătrund cu cele dedicate altor reglementări, din alte domenii juridice. Noi avem o experiență dovedită în toate domeniile, de aceea oferta noastră de consultanță și reprezentare în dreptul muncii este cea mai bună alegere pe care o puteți face.

Ce vă oferim

Consultanță și reprezentare înființări firme, cu tot ceea ce presupune acest serviciu:

În prezent, înființarea unei firme a devenit o activitate la îndemâna oricui, prin simplificarea procedurilor și eliminarea multor taxe percepute anterior de ONRC. Cu toate acestea, cum alegi între SRL, SA, SRL-D, PFA, II sau IF?

De unde știi sigur care variantă de firma se potrivește cel mai bine planului tău de business și tipului de afacere pe care vrei să o desfășori? Și, mai mult decât atât, cum vei putea să înțelegi și să fii la curent în permanență cu modificările legislative cărora trebuie să te supui în activitatea ta?

Reprezentare dreptul muncii Ghencea

Calitatea unui consultant bun se va vedea mai ales după ce procesul de infiintare firma este încheiat.

Un consultant avocat care deja îți cunoaște business-ul în cele mai mici detalii pentru că a participat activ la infiintare firma, îți va da cea mai bună consultanță juridică ulterioară pe probleme de:

 • dreptul muncii (condiții angajare, clauze contract individual de muncă, negocieri colective etc.),
 • drept civil (redactare contracte, rezoluțiune și reziliere contracte, executare silită, răspundere civilă etc.),
 • proprietate intelectuală (brevete de invenție, drepturi de autor, mărci înregistrate, secret industrial etc.),
 • recuperări creanțe,
 • insolvență etc.

Pentru a asigura succesul afacerii tale, alege un avocat încă de la primul pas!

Reprezentare dreptul muncii Ghencea – dreptul familiei

Serviciile de Reprezentare dreptul muncii Ghencea presupun și sprijinul necesar dacă aveți nevoie de asistență legată de divorț, partaj, custodie minori sau ordine de restricție, când se dovedesc necesare. Un avocat bun vă poate consilia și reprezenta în așa fel încât să reduceți la minim inconvenientele, obținând maximul posibil de succese în asemenea cazuri.

Despre noi și oferta noastră de dreptul muncii

Nu ne propunem aici să trecem în revistă toate situațiile în care colaborarea cu noi poate fi benefică. Pentru detalii specifice cazului Dvs. ne puteți contacta și putem împreună să organizăm o întrevedere. Dorim totuși să vă mai spunem câteva lucruri despre noi. Astfel veți înțelege de unde vine calitatea ireproșabilă și succesul nostru în spețe atât de variate.

Reprezentare dreptul muncii Ghencea

Pe măsură ce a trecut timpul și experiența noastră a crescut, am simțit nevoiea de a ne diversifica serviciile. Asa cum fiecare om are preferințe, tot așa și în domeniul dreptului: unii prefera dreptul penal, alții dreptul civil, dreptul familiei, dreptul comercial sau spețele de tip administrativ.

Ca și forma de organizare, am preferat cabinetele grupate de avocați. În acest fel, colaborarea dintre noi nu presupune subordonare ci, mai degrabă, cooperare. Toți avocații din cadrul birourilor sunt avocați titulari. Astfel am reușit să cumulam doar experiența, fără a avea onorarii raportate la nivelul mărimii unei societăți de avocatură la care am ajuns, dimensiune ce este în continua expansiune.

Oferim Reprezentare dreptul muncii Ghencea cu onorarii convenabile, ieftin, în pofida serviciilor de înaltă calitate puse la dispoziție.

Reprezentare dreptul muncii Ghencea

Implicațiile relației client – avocat

Ca avocat, este greu (poate imposibil) ca prin prisma meseriei, în cadrul colaborărilor, să nu empatizezi cu persoanele cărora le aperi interese. De cele mai multe ori, pe lângă colaborarea profesională se încheagă și o relație de amiciție, mai ales că unele spete durează chiar și ani de zile.

Cu toate acestea, puteți fi siguri că:

 • ceea ce discutați cu noi rămâne doar între avocat și client
 • veți fi informați sincer și corect încă de la început de situația în care vă aflați din punct de vedere juridic și de șansele pe care le aveți în eventualitatea unui proces.

Puteți fi siguri că depunem toate eforturile și vom face tot ce se poate din punct de vedere legal pentru a vă apăra interesele! Pentru Reprezentare dreptul muncii Ghencea, apelați la noi cu încredere!