Home Uncategorized Servicii complete infiintare firma

Servicii complete infiintare firma

783
0
SHARE
servicii complete infiintare firma
shutterstock 250176199

Ai o idee de afacere și nu știi de unde să începi implementarea ei? Întotdeauna infiintare firma este primul pas în a transforma ideea în realitate și realitatea în profit.

În prezent infiintare firma a devenit o activitate la îndemnâna oricui prin simplificarea procedurilor și eliminarea multor taxe percepute anterior de ONRC pentru operațiunile legate de infiintare firme.

Cu toate acestea, cum alegi infiintare firma între SRL, SA, SRL-D, PFA, II sau IF?

De unde știi sigur care variantă de infiintare firma se potrivește cel mai bine planului tău de business și tipului de afacere pe care vrei să o desfășori?

Și, mai mult decât atât, cum vei putea să înțelegi și să fii la curent în permanență cu modificările legislative cărora trebuie să te supui în activitatea ta?

Un consultant bun în infiintare firma îți va oferi ceva mai mult decât un timp scurt de infiintare firma și un cost redus, aspecte deja garantate de reglementările legale.

Un consultant pe care ți-l vei dori alături și după infiintare firma îți va înțelege business-ul, îți va prezenta obiectiv și transparent opțiunile, avantajele și riscurile pentru fiecare tip de infiintare firma, te va consilia pas cu pas în demersul de infiintare firma.

Însă calitatea unui consultant bun se va vedea mai ales după ce procesul de infiintare firma este încheiat.

Un consultant avocat care deja îți cunoaște business-ul în cele mai mici detalii pentru că a participat activ la infiintare firma, îți va da cea mai bună consultanță juridică ulterioară pe probleme de:

  • dreptul muncii (condiții angajare, clauze contract individual de muncă, negocieri colective etc.),
  • drept civil (redactare contracte, rezoluțiune și reziliere contracte, executare silită, răspundere civilă etc.),
  • proprietate intelectuală (brevete de invenție, drepturi de autor, mărci înregistrate, secret industrial etc.),
  • recuperări creanțe,
  • insolvență etc.

Pentru a asigura succesul afacerii tale, alege un avocat încă de la primul pas – infiintare firma.